Skip to content

Dare to Drink Different met Sidekix

2021 - Heden
De bierwereld is nog nooit zo actief geweest. Wereldwijd zijn brouwerijen aan het experimenteren met verschillende stijlen en smaken. Bierliefhebbers die graag voor nieuwe, uitdagende smaakbelevingen kiezen weten soms niet meer waar ze het zoeken moeten. Voor hen heeft Royal Swinkels Family Brewers de oplossing; Dare to Drink Different. Hét online bierplatform voor fijnproevers en waaghalzen die snel en gemakkelijk nieuwe bieren willen proberen. Als bondgenoot van deze bierheld staat Sidekix klaar om alle webshoplogistiek van Swinkels uit handen te nemen en te zorgen voor een smaakvolle samenwerking.

We zorgen ervoor dat de voorraden worden bijgehouden en de producten goed worden beschermd.  Zodra er een webshopbestelling is geplaatst, krijgt ons magazijn hier via een beveiligde koppeling bericht van. We gaan aan de slag om de bestelling te verwerken en vakkundig te verpakken in eigen, herkenbare dozen van Dare to Drink Different. Deze zien er niet alleen goed uit, maar zijn speciaal ontworpen om productschade te voorkomen. Ook zijn de dozen 100% recyclebaar en van een FSC-logo voorzien. Indien nodig voegen we een actie-item aan de bestelling toe, zoals een flyer of gratis bierglas, en zorgen we er daarna voor dat deze duurzaam wordt verzonden. Gedurende het ordertraject is er een speciaal serviceteam die klaar zit om vragen over de webshop en/of hun bestelling telefonisch of via e-mail te beantwoorden.

Naast de webshoplogistiek denken we ook met Swinkels mee. We adviseren over de juiste verzendmethodes, verpakkingen en de uitvoering van leuke consumentenacties. Zo zorgen we er samen voor dat bierdrinkend Nederland gemakkelijk en snel kan genieten van gewaagde, nieuwe smaken.

Heb je ook een sidekick nodig?