Skip to content

Sidekix deals voor KPN

2019 - 2021
De Black Friday Deals bij KPN, wie kent ze niet? Ieder jaar organiseert KPN rondom Black Friday een grootschalige actie om met aantrekkelijke diensten en producten consumenten te stimuleren een tv- of internetabonnement af te nemen.

Sidekix ondersteunt KPN vanaf een vroeg stadium voor een perfecte uitvoering. Of het nu gaat om een compacte Sonos One, een grote Samsung tv of een draagbare Sony hoofdtelefoon: Sidekix regelt een efficiënt verzendproces én uitstekende klantenservice.

Wanneer een consument gebruikmaakt van deze actie, krijgt Sidekix verwerkbare data doorgestuurd, waarmee een persoonlijke brief wordt geprint en verpakt met het gekozen product. Veelal gebeurd dit duurzaam met de CMC Cartonwrap, een machine die producten voorziet van een verpakking op maat en verspilling tegen gaat. De order wordt dezelfde dag nog verzonden met een track en trace die vervolgens wordt doorgegeven aan KPN. Zo helpt Sidekix met de uitvoering, maar heeft KPN alle gegevens in haar eigen systeem. En de vragen omtrent verzenden, leveren en praktische productinformatie? Die handelt het Contact Center van Sidekix met goede zorg af!

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?