Skip to content

Een sterk staaltje innovatie voor F&L Media

2020
Met titels als Koken & Genieten, Foodies, Auto Review, iCreate en CHIP FOTO magazine timmert F&L Media flink aan de weg met publiekstijdschriften voor echte liefhebbers. Niet alleen met papieren magazines, maar ook met nieuwsbrieven, websites en social media-kanalen.

Naast acquisitie van nieuwe abonnees heeft F&L Media recent een sympathieke actie bedacht om oud-klanten weer terug te winnen. Door deze opdracht kregen we de mooie gelegenheid om alle registers open te trekken voor onze nieuwe Konica Minolta digitale pers, de KM 1. Er werd gekozen voor het mailen van een Fijne Feestdagen kaart. Op ieder groot formaat drukvel werden negen verschillende kerstkaarten gepersonaliseerd geprint met een unieke aanbieding per tijdschrift.

Deze aanbieding kon worden geactiveerd door het scannen van een QR-code op de kaart en speciaal ingerichte URL’s. Dankzij de sneldrogende Led UV inkt en gepatenteerde DOT Freeze technologie van de printer konden we zeer efficiënt en met een korte doorlooptijd printwerk van superieure beeldkwaliteit en kleurintensiteit leveren. De sympathieke personalisatie samen met de indrukwekkende printkwaliteit heeft geleid tot flinke conversie en daar zijn we best heel trots op!

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?