Skip to content

Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment

Wat hebben al deze klanten gemeen? Ze besteden hun e-fulfilment uit bij Sidekix! De kennis, ervaring en infrastructuur die wij beschikbaar hebben voor kleinere en grote marketingcampagnes leent zich uitstekend voor de complete e-fulfilment voor webshops. Zowel B2B als B2C.

Steeds meer webwinkels sluiten zich daarom aan bij de Sidekix e-fulfilment. Niet alleen omdat we de beschikking hebben over de ruimte, de faciliteiten, de software en de menskracht. Maar vooral ook omdat wij begrijpen tegen welke uitdagingen je als webwinkeleigenaar aanloopt. Zoals fikse concurrentie en webwinkelklanten die steeds hogere eisen stellen.

Wij gaan die uitdaging graag met je aan. Met late cut-offtijden, realtime rapportages, koppelingen met e-commerceplatforms, het verzorgen van de klantenservice, de betalingsafhandeling, enzovoorts. Kortom, een totaalpakket aan diensten waardoor de webwinkeleigenaar zich kan focussen op assortiment optimalisatie, online strategie, vindbaarheid of conversie. Uiteraard zijn vereiste certificeringen zoals bijvoorbeeld ISO 27001 voor vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie en SKAL voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten gewoon geregeld bij Sidekix.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?