Skip to content

Internationale mailing lookbook

2022
Mailing met cartonwrap voor prachtig “lookbook” Adezz

De nieuwe catalogus van ADEZZ mag gezien worden. Indrukwekkende hardcover, formaat ruim 30 bij 30 cm, foliedruk op de omslag, genaaid gebonden, ruim 400 pagina’s full colour bedrukking. In vier taalversies. Aan Sidekix de opdracht om het Europese netwerk van professionele hoveniers en tuinarchitecten te laten kennismaken met dit prachtige lookbook vol hoogwaardige tuinproducten.

Voor iedere taal is eerst op een van onze digitale persen een 170 grams papier introductieflyer geprint in vier taalversies en vervolgens handmatig ingestoken achter de omslag van de betreffende catalogus. Met onze CMC Cartonwrap 1000 zijn de catalogi volledig op maat in duurzaam karton verpakt. Deze inventieve machine scant namelijk automatisch de hoogte, breedte en diepte van het betreffende product. Deze data wordt direct ingelezen in een kartonsnijder die de exacte verpakkingsmaat uitsnijdt. Het resultaat is een stevig perfect passende doos, zonder lucht, zodat er geen enkel opvulmateriaal nodig is. Dat scheelt flink in de portokosten en vermindert de CO2 uitstoot in het verzendtraject. Iedere verzendverpakking wordt machinaal beplakt met een adresetiket en tenslotte verzendklaar gemaakt voor levering binnen en buiten de Europese Unie.

Lokaal, landelijk of internationaal, gepersonaliseerd, brief, buspacks of andere formaat? Voor iedere mailing vinden we samen een passende oplossing.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

 

Heb je ook een sidekick nodig?