Skip to content

LETTERlijk leuke actie van Verkade

2021
Je medewerkers in de sinterklaasperiode verrassen én tegelijkertijd vergeten kinderen in Nederland helpen? Koninklijk Verkade maakt het mogelijk met hun sinterklaasactie. Werkgevers en HR-managers kunnen via deze actie hun personeel verrassen met een heerlijke chocoladeletter. Voor iedere aankoop wordt er namens Koninklijk Verkade een donatie gedaan aan Stichting Het Vergeten Kind.

Als bondgenoot van Koninklijke Verkade heeft Sidekix bij deze sinterklaasactie de fulfilment op zich genomen. We hebben voor deze actie de online omgeving gebouwd en ingericht. Een slimme koppeling  tussen de online omgeving en het warehouse van Sidekix regelt een foutloze orderintake. De bestellingen worden vervolgens verpakt en verzendklaar gemaakt.  Zo regelt Sidekix samen met Koninklijk Verkade een heerlijke traktatie in de schoenen van medewerkers door heel Nederland en helpen we mee om vergeten kinderen in Nederland de kans te geven een onbezorgd  kind te zijn.

Het Vergeten Kind

Dit jaar is het bestellen van chocoladeletters bij Koninklijk Verkade extra bijzonder. Koninklijk Verkade werkt namelijk samen met Stichting Het Vergeten Kind. In Nederland zijn er 100.000 kinderen die zich door mishandeling of verwaarlozing vergeten voelen. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om deze kinderen een liefdevolle omgeving te geven. Een omgeving waarin zij positief worden gestimuleerd en steun krijgen om hun zelfvertrouwen op te bouwen. Voor iedere aankoop doneert Koninklijk Verkade daarom aan Stichting Het Vergeten Kind. Met deze bijdrage kan de organisatie ‘Heppie Vakanties’ en weekenden weg organiseren voor kwetsbare kinderen. Zo kunnen nare herinneringen plaatsmaken voor positieve ervaringen.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?