Skip to content

Museumprijs 2022 stemt voor Sidekix

2022
Jaarlijks kan iedere Nederlander van 18 jaar of ouder stemmen voor de VriendenLoterij Museumprijs. Ieder jaar kiest de vakjury een specifiek thema waarmee een Nederlands museum zich volgens het publiek met een bijzondere prestatie of activiteit onderscheid van anderen. Het thema voor 2022 is: beste buur.

Om de stemming correct te laten verlopen is Sidekix ingeschakeld om een veilige en gebruiksvriendelijke online stemflow te bouwen. Het publiek kan via de website museumprijs.nl stemmen op zijn of haar favoriete museum. Na het aanklikken van de stemknop komt de deelnemer terecht in een door Sidekix gebouwde en gehoste omgeving om een stem uit te brengen. Als extra beveiliging ontvangt iedere deelnemer na zijn of haar stem een e-mail met daarin een verificatielink om de stem te bevestigen. Vervolgens ziet de deelnemer op een pagina dat de stem is bevestigd. Extra faciliteiten die het Campagne Management Systeem van Sidekix faciliteert zijn o.a. reminder e-mails als het stemproces nog niet is afgerond. Er worden tijdens de campagne ook opt-ins uitgevraagd zoals het ontvangen van de nieuwsbrief en meer informatie over specifieke musea. Deze informatie wordt op verzoek van de opdrachtgever realtime via een API call ingeschoten in hun systeem of achteraf opgeleverd d.m.v. rapportages die we naar wens kunnen personaliseren.

Ben je op zoek naar een veilige, gebruikersvriendelijke en stabiele webflow voor consumentenpeilingen, prijsvragen, promotie acties etc? Wij denken graag met je mee!

Heb je ook een sidekick nodig?