Skip to content

Soepele webflow voor binge bonus

2022
Iedereen heeft wel eens zin om lekker te bingewatchen. En nu wordt dit wel heel erg aantrekkelijk gemaakt voor de relaties van Pathé Thuis. Zeker met hun spectaculaire ‘Binge Bonus’ actie. Zo krijgen zij een mooie korting van Pathé Thuis én een soepele webflow van Sidekix om snel en eenvoudig het speciale aanbod te activeren.

Hoe we mensen op de hoogte hebben gebracht van deze unieke actie? We nodigden ruim twee miljoen filmliefhebbers via een aantrekkelijk vormgegeven e-mailing uit voor de zogenoemde ‘Binge Bonus’. Hiermee krijg je 25% extra tegoed. Meer film voor minder. De volledige uitvoering van de online flow heeft Sidekix gerealiseerd. Van de koppeling met het betaalsysteem, het innen, verwerken en verrekenen van de betalingen. Maar ook het verzenden van de activatiecodes en het versturen van een reminder servicemail. Zo weten we zeker dat men niet vergeet om de filmcode tijdig te activeren en verzilveren.  De uitvoering van online campagnes is bij Sidekix in goede handen. Zo kunnen de marketeers van Pathé Thuis zich blijven focussen op het bedenken van attractieve marketingacties, met een gerust hart.

Zelf bezig met een opvallende online campagne? Laat het ons weten, want wij staan klaar om de uitvoering voor je te verzorgen.

 

 

Heb je ook een sidekick nodig?