Skip to content

Koeckje erbij?

2022
Gezonde koekjes zonder palmolie en geur, kleur- en smaakstoffen gebakken door kansrijke mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij pakken hiermee de kans hun plekje op de arbeidsmarkt te heroveren en hun leven weer op orde te krijgen. Dat is in een nutshell de missie van Koeckebackers. Hun heerlijke en eerlijke koekjes zijn ver(s)krijgbaar in de supermarkt, bij diverse horecagelegenheden, bedrijfs- & school-cateraars, via hun eigen webwinkel en worden aangeboden via diverse goede doelen acties en giftings.

Recent mochten we voor een grote goede doelen actie in opdracht van Koeckebackers twee varianten prachtig duurzame voedselpakketten samenstellen. Met Koeckebackers koekjes en 10 andere duurzaam, biologisch en ecologisch verantwoorde levensmiddelen. Dat allemaal in een uitdagend grote oplage! De hele logistieke afhandeling van het overall projectmanagement, handling van inslag van de producten van diverse leveranciers, de op maat gemaakte verzenddozen, het assembleren en vullen van de dozen, het insteken van de informatieflyers, het verzendklaar maken tot het verzenden werd door Sidekix perfect verzorgd.

Heb je ook een leuk idee voor een opvallende salespromotion of mailingacties? De logistieke uitvoering kun je gerust aan ons fulfilment team overlaten. Dat is voor ons gesneden koek.

 

Heb je ook een sidekick nodig?