Skip to content

Sidekix faciliteert campagneflow VriendenLoterij ‘Kans op Eredivisie seizoenkaarten’

2022 - 2023
Een populaire ‘Kans op’ campagneflow voor deelnemers van de VriendenLoterij zijn de seizoenkaarten van de Nederlandse Eredivisieclubs. Die grote belangstelling is niet zo vreemd natuurlijk aan de vooravond van de start van de competitie. Iedere VriendenLoterij deelnemer kan zich dan via de officiële VriendenLoterij website inschrijven om kans te maken op 2 seizoenkaarten van zijn of haar favoriete club. Daarbij neemt Sidekix het volledige inschrijvings- en winnaarsfulfilmentproces op zich.

Technisch gezien betekent dit dat Sidekix gedeeltelijk zowel de front-end deelnameflow als de back-end koppeling met de VriendenLoterij verzorgt. Na de online “Kans op” inschrijving ontvangt iedere deelnemer per e-mail automatisch een bevestiging van deelname en aanvullende informatie over bekendmaking van de uitslag. Via een beveiligde verbinding wordt vanuit de Sidekix back-end alle relevante data met de VriendenLoterij gedeeld. Die schakelt de notaris in om de winnaars te selecteren. Daarna neemt Sidekix het stokje weer over om uit naam van de VriendenLoterij alle deelnemers per e-mail te informeren over de uitslag.

Ook neemt Sidekix alle fulfilment op zich, zoals het regelen van de seizoenkaarten en het verzenden naar alle winnaars met bijbehorende communicatie. Als daarover nog vragen zijn dan kunnen deelnemers contact opnemen met het contact center van Sidekix.

Zo zorgen we als praktische rechterhand voor een efficiënte communicatieflow met deelnemers én winnaars van de VriendenLoterij.

Heb je ook een sidekick nodig?