Skip to content

VAN HOLLAND TOT HONG KONG

2019
De Splendid Group uit Hong Kong, een wereldwijd opererende marketingorganisatie, heeft het fulfilment van een aantal campagnes uitbesteed aan Sidekix. Een goede keuze vinden wij.

Spendid Group levert een groot aantal diensten, variërend van aantrekkelijke op maat gemaakte consumentenproducten tot complete, vaak internationale marketingcampagnes. Meestal in opdracht van bekende merken als Heinz, Qatar Airways, Leonidas of Danone. Splendid signaleert markttrends die aansluiten bij de branding van grote merken, bedenkt nieuwe innovatieve producten, produceert deze in eigen fabrieken en helpt bij het vermarkten van deze producten.

En Sidekix is de perfecte organisatie om hen hierbij te ondersteunen. Als eerste opdracht verzorgt Sidekix het inslaan, ompakken en verzendklaar maken van een serie consumentenproducten bestemd voor de klanten van een grote, internationale hotelketen. En als je nu denkt: goh, om hoeveel producten zou dat gaan dan? Nou, we verpakken verschillende consumentenproducten voor 420 hotels in 73 landen! Een uitdagende en internationale opdracht waar we bij Sidekix erg blij van worden.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?