Skip to content

Gamen met KPN

2018
Voor de bijzondere campagne ‘Voor de gamers’ schakelde KPN ons in om hen te ondersteunen op het gebied van marketingfulfilment. Klanten die voor internet en/of TV van KPN kozen, kregen een jaar lang gratis online gamen bij Playstation Now of Plus én ontvingen een gratis DualShock™4 gamecontroller. En aan de gamers die al gebruik maakten van KPN was ook gedacht: ze konden namelijk een PlayStation 4 winnen!

Aan Sidekix de vraag om dit hele proces soepel en gestroomlijnd te laten verlopen en dat deden we natuurlijk maar al te graag. Na de noodzakelijke voorbereidingen richtten we een volledige campagneflow in voor het jaar lang gratis gamen en voor de winactie. Wat moet wanneer gebeuren? Wie moet welk bericht wanneer krijgen? Is het online allemaal goed voor elkaar? Vragen waar we bij Sidekix van genieten.

Vervolgens gingen we met de efficiënte uitvoering van alle benodigde activiteiten aan de slag en zorgden we ervoor dat de winnaars en nieuwe klanten het juiste cadeau netjes thuisbezorgd kregen. Leuk voor ons en leuk voor de gamers!

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?