Skip to content

Sidekix belt voor Unilux

Het Sidekix Contact Center gaat aan de slag voor Unilux; specialist in horren en zonwering op maat. Deze vinden via de ruim 1600 vakdealers hun weg naar de consument.

Speciaal voor bestaande en toekomstige dealers organiseert Unilux jaarlijks verschillende eventdagen met de nieuwste innovaties, assortiment, technische uitleg en een rondleiding in de fabriek. Al deze contacten worden door de Sidekix agents telefonisch benaderd om deze dealerevent dagen bij te wonen of eventueel een bezoek door een accountmanager van Unilux op locatie in te plannen.

“De Nederlandse vakspecialist weet Unilux inmiddels al jaren te vinden als maatwerkleverancier”, aldus general manager Dénis van Loosbroek van Unilux. “Het maakt ons marktleider in Nederland op het vlak van horren, niet in de laatste plaats omdat we voor alles een oplossing bieden. We ontzorgen de dealer tijdens het hele bestelproces. Dit doen we onder andere met ons geavanceerde online bestelplatform, een uniek systeem waarmee we continu met de dealer in contact blijven en hem van de laatste leverinformatie voorzien. Hierdoor kunnen we levertijden van slechts één week garanderen.”

Hans van der Horst, manager van het Sidekix Contact Center vult aan: “Mede gezien de centrale rol die de Unilux dealer inneemt in het verkoop- en leveringsproces aan de consument, zien we het als een blijk van vertrouwen om ons deze opdracht te gunnen. Die uitdaging pakken we met beide handen aan.”

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.