Skip to content

Sidekix start E-commerce business samenwerking met Moduslink

De e-fulfilment afdeling van Sidekix verzorgt de logistiek van een groot aantal Nederlandse webwinkels. Om de internationale groeiambities van huidige en nieuwe klanten te faciliteren, zijn we een samenwerking aangegaan met Moduslink. Hierdoor wordt het mogelijk om voor iedere webwinkel die wij ondersteunen en die de ambitie heeft om ook in het buitenland te verkopen, gebruik te maken van het Intershop e-Commerce platform. Met dit platform kan de webshop eenvoudig opschalen tot internationaal niveau, zonder te hoeven investeren in een nieuw e-Commerce platform. Ook de fysieke opslag en distributie in verschillende landen is hiermee geregeld.

KENNIS DELEN

Veel webwinkels die starten op de Nederlandse markt en doorgroeien op andere geografische markten, moeten flink investeren in hun webshop-platform. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere zaken die komen kijken bij internationaal ondernemen zoals wetgeving, betaalwijze en veiligheidsvoorschriften. Omdat zowel wij als Moduslink graag de omzetgroei van webwinkels in goede banen willen leiden, zijn we heel blij met deze samenwerking. Met de kennis en expertise die we hiermee in huis halen, kunnen we onze opdrachtgevers helpen om internationaal te groeien tegen lagere kosten en met een hoger rendement.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten