Skip to content

Sidekix start E-commerce business samenwerking met Moduslink

De e-fulfilment afdeling van Sidekix verzorgt de logistiek van een groot aantal Nederlandse webwinkels. Om de internationale groeiambities van huidige en nieuwe klanten te faciliteren, zijn we een samenwerking aangegaan met Moduslink. Hierdoor wordt het mogelijk om voor iedere webwinkel die wij ondersteunen en die de ambitie heeft om ook in het buitenland te verkopen, gebruik te maken van het Intershop e-Commerce platform. Met dit platform kan de webshop eenvoudig opschalen tot internationaal niveau, zonder te hoeven investeren in een nieuw e-Commerce platform. Ook de fysieke opslag en distributie in verschillende landen is hiermee geregeld.

KENNIS DELEN

Veel webwinkels die starten op de Nederlandse markt en doorgroeien op andere geografische markten, moeten flink investeren in hun webshop-platform. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere zaken die komen kijken bij internationaal ondernemen zoals wetgeving, betaalwijze en veiligheidsvoorschriften. Omdat zowel wij als Moduslink graag de omzetgroei van webwinkels in goede banen willen leiden, zijn we heel blij met deze samenwerking. Met de kennis en expertise die we hiermee in huis halen, kunnen we onze opdrachtgevers helpen om internationaal te groeien tegen lagere kosten en met een hoger rendement.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.