Skip to content

Sidekix blijft finetunen om tot de beste oplossingen te komen

Het zijn de kleine details die het verschil maken tussen een goede campagne en een perfecte campagne. Als fulfilment partner snapt Sidekix hoe essentieel deze details zijn voor jou en je organisatie. Niet voor niks zorgt Sidekix er al jaren voor dat de (marketing)campagnes van onze klanten de perfecte uitvoering krijgen, waardoor zij steeds weer als échte helden uit de strijd komen.

Dit is niet zomaar een belofte, maar een missie die we met elkaar waarmaken. We zorgen dat wij voorbereid zijn op de uitdagingen die jouw bedrijf te wachten staan. Onze Manager Sales en Marketing, Helma Verdaat, helpt ons hierbij door zich dagelijks bezig te houden met kritische vragen, zoals ‘Hoe raak je jouw doelgroep?’ en ‘Hoe maak je verbinding met je (toekomstige) klant?’. Deze vragen helpen Sidekix om te groeien en onze diensten voor jou te ontwikkelen.

In haar interview met MarketingTribune vertelt Helma meer over onze diensten en neemt ze je mee in de ontwikkelingen die we gebruiken om te groeien en te innoveren. Benieuwd naar het interview? Je leest hem hier!

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.