Skip to content

Sidekix blijft finetunen om tot de beste oplossingen te komen

Het zijn de kleine details die het verschil maken tussen een goede campagne en een perfecte campagne. Als fulfilment partner snapt Sidekix hoe essentieel deze details zijn voor jou en je organisatie. Niet voor niks zorgt Sidekix er al jaren voor dat de (marketing)campagnes van onze klanten de perfecte uitvoering krijgen, waardoor zij steeds weer als échte helden uit de strijd komen.

Dit is niet zomaar een belofte, maar een missie die we met elkaar waarmaken. We zorgen dat wij voorbereid zijn op de uitdagingen die jouw bedrijf te wachten staan. Onze Manager Sales en Marketing, Helma Verdaat, helpt ons hierbij door zich dagelijks bezig te houden met kritische vragen, zoals ‘Hoe raak je jouw doelgroep?’ en ‘Hoe maak je verbinding met je (toekomstige) klant?’. Deze vragen helpen Sidekix om te groeien en onze diensten voor jou te ontwikkelen.

In haar interview met MarketingTribune vertelt Helma meer over onze diensten en neemt ze je mee in de ontwikkelingen die we gebruiken om te groeien en te innoveren. Benieuwd naar het interview? Je leest hem hier!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten