Skip to content

Sidekix & Brandbase, een succesvolle samenwerking

Vorig jaar werden BrandBase en Sidekix voor een project van een gezamenlijke zakenrelatie aan elkaar gekoppeld. BrandBase is een full-service creatief productiebedrijf dat campagnes ontwikkelt die niet alleen opvallen, maar vaak ook nog eens een duurzaam karakter hebben. De samenwerking tussen beide partijen beviel zo goed dat zij opnieuw contact legde met Sidekix. Ditmaal voor een project dat na aan het hart ligt van BrandBase. Voor de Nationale Postcode Loterij produceerden zij rugtassen van gerecyclede PET-flessen en Sidekix verzorgde de volledige handling en de verzending van de rugtassen naar de winnaars.

Benieuwd naar onze samenwerking? Lees het complete verhaal in Marketing Tribune.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.