Skip to content

Succesvolle start samenwerking Sidekix & JAM

In de zes maanden dat JAM (een uitzendbureau voor jongeren) inmiddels actief is in Uden, kwam het al tot enkele mooie samenwerkingen met lokale bedrijven. Zo kwam JAM ook in contact met Sidekix. Toen we op zoek waren naar medewerkers voor ons Contact Center, kon JAM snel schakelen. In ons Contact Center staan verschillende medewerkers consumenten te woord namens onze opdrachtgevers.

Het is dan ook mooi om te zien dat er na de start van de samenwerking direct meerdere JAM’ers aan Sidekix gekoppeld konden worden. Maar liefst drie nieuwe krachten zijn inmiddels via JAM bij Sidekix aan de slag gegaan.

Nóg mooier is het om te horen dat de jongeren ontzettend tevreden zijn over de aanloop naar hun eerste werkdag. Stan, een van de nieuwe medewerkers zegt er het volgende over: ‘Het contact met JAM verliep supervlot. Nadat ik was aangenomen, kon ik haast direct online mijn contract tekenen. En toen ik wat vragen had, kreeg ik meteen antwoord.’

Dit zorgde ervoor dat Stan met een goed gevoel aan zijn eerste werkdag kon beginnen, die hem overigens meer dan prima beviel: ‘Mijn eerste werkdag is goed verlopen. Ik merkte meteen dat er op het klant contact center een hecht team zit dat alle moeite doet om je in de beginfase te helpen.’

Na de eerste weken van samenwerking met uitzendbureau JAM hebben we er alle vertrouwen in dat er in de toekomst nog veel meer enthousiastelingen als Stan aan de slag gaan bij Sidekix!

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.