Skip to content

Succesvolle start samenwerking Sidekix & JAM

In de zes maanden dat JAM (een uitzendbureau voor jongeren) inmiddels actief is in Uden, kwam het al tot enkele mooie samenwerkingen met lokale bedrijven. Zo kwam JAM ook in contact met Sidekix. Toen we op zoek waren naar medewerkers voor ons Contact Center, kon JAM snel schakelen. In ons Contact Center staan verschillende medewerkers consumenten te woord namens onze opdrachtgevers.

Het is dan ook mooi om te zien dat er na de start van de samenwerking direct meerdere JAM’ers aan Sidekix gekoppeld konden worden. Maar liefst drie nieuwe krachten zijn inmiddels via JAM bij Sidekix aan de slag gegaan.

Nóg mooier is het om te horen dat de jongeren ontzettend tevreden zijn over de aanloop naar hun eerste werkdag. Stan, een van de nieuwe medewerkers zegt er het volgende over: ‘Het contact met JAM verliep supervlot. Nadat ik was aangenomen, kon ik haast direct online mijn contract tekenen. En toen ik wat vragen had, kreeg ik meteen antwoord.’

Dit zorgde ervoor dat Stan met een goed gevoel aan zijn eerste werkdag kon beginnen, die hem overigens meer dan prima beviel: ‘Mijn eerste werkdag is goed verlopen. Ik merkte meteen dat er op het klant contact center een hecht team zit dat alle moeite doet om je in de beginfase te helpen.’

Na de eerste weken van samenwerking met uitzendbureau JAM hebben we er alle vertrouwen in dat er in de toekomst nog veel meer enthousiastelingen als Stan aan de slag gaan bij Sidekix!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten