Skip to content

Brewfinder tapt uit een ander vaatje

Ken je Brewfinder? Zij zijn een van de grootste importeurs van speciaalbier van Europa en sinds 2018 onderdeel van Swinkels Family Brewers. Onlangs hebben zij een nieuw bierplatform gelanceerd. Met een breder aanbod speciaalbieren, een abonnementenservice en een nieuwe e-fulfilmentpartner; Sidekix. Vanuit het warehouse van Sidekix wordt de groeiende vraag naar speciaalbieren in goede banen geleid.

Brewfinder verwacht met deze keuze steeds beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag naar speciaalbieren, waarmee horecazaken zich verder kunnen onderscheiden. De bieren worden vanuit het warehouse van Sidekix uitgeleverd in fusten en in blik. Voor het bier in blik heeft Sidekix een handige omdoos ontwikkeld die, afhankelijk van de bestelhoeveelheid, verschillende trayhoogtes verpakt. Alles om het proces makkelijker te maken!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten