Skip to content

Pathé Thuis en Sidekix maken er een feestje van

“Als wij door de huidige maatregelen niet naar de bioscoop kunnen, komt de bioscoop toch gewoon naar ons?”.

Met die gedachten besloten Pathé Thuis en Sidekix de handen inéén te slaan om ervoor te zorgen dat bedrijven hun klanten, medewerkers en relaties konden verrassen met een bijzondere thuisbioscoopervaring. Of dat is gelukt? Jazeker. Dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking, waarbij Pathé Thuis zorgt voor een prachtig filmaanbod en wij bij Sidekix ons ontfermen over de uitvoering van de campagneflow naar de eindgebruiker.

Zeker in deze tijd van isolatie een leuke manier om er thuis een feestje van te maken. Een project waar we trots op zijn en dat we met plezier blijven uitvoeren voor onze held Pathé Thuis.
Benieuwd naar hoe we dit precies hebben gedaan? Je leest het in Marketing Tribune!

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.