Skip to content
Sidekix Zorgzaam KlantContact Center

Patiëntenzorg

Bij Sidekix zetten wij ons met veel liefde en plezier in voor hoogwaardige patiëntenzorg. Wij weten dat een persoonlijke benadering centraal staat tijdens het leveren van dit soort zorg in de vorm van telefonische ondersteuning. Daarom blijven wij onszelf continu ontwikkelen, zodat wij altijd de beste patiëntenzorg kunnen leveren. Als contact center met expertise in patiëntenzorg begrijpen wij dat het verlenen van goede ondersteuning een essentieel onderdeel is van een succesvolle gezondheidszorgorganisatie. Met behulp van de juiste trainingen zorgen wij dat onze kennis up-to-date blijft, zodat wij cliënten de juiste zorg kunnen bieden.

Vraag een offerte aan

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WHITEPAPER CONTACT CENTER

Tevreden klanten zijn een onmisbaar onderdeel van je onderneming, want zonder hen heb je niet de middelen of de motivatie om te doen waar jij het beste in bent. Investeren in de kwaliteit en expertise van jouw klantcontact is daarom essentieel. Maar is dit iets wat je in-house moet houden of juist beter kunt uitbesteden aan een professionele partner? In onze nieuwste Whitepaper helpen we jou het antwoord te vinden!

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

Whitepaper Contact Center Sidekix - Excellent klantcontact voor jouw onderneming

“SIDEKIX VERDIEPT ZICH VOLLEDIG IN JE ORGANISATIE. HET VOELT ALSOF JE SAMENWERKT MET COLLEGA’S IN PLAATS VAN EEN LEVERANCIER." KRIJN SMITS, SENIOR INKOPER PRIJZEN, GOEDE DOELEN LOTERIJEN

ONDERSTEUNING BIJ PATIËNTENZORG

Wij zijn graag jouw ideale sidekick. Dat betekent dat wij verschillende ondersteunende activiteiten bieden. Of het nu gaat om het inplannen van medische afspraken, het bestellen van medicijnen of medisch facilitaire producten en hulpmiddelen, het beantwoorden van vragen van cliënten of het verstrekken van informatie over bijvoorbeeld thuiszorg: onze focus ligt op het ontzorgen. Onze ervaren medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en worden continu getraind om in iedere situatie de juiste zorg te bieden. We streven ernaar om iedere interactie met jouw cliënten zo comfortabel én geruststellend mogelijk te maken.

Waarom is Sidekix jouw ideale sidekick

Omdat wij ons richten op persoonlijk contact en op maat gemaakte ondersteuning. Iedere cliënt is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Bovendien begrijpen we dat patiëntenzorg een breed spectrum omvat. Onze ondersteuning is niet voor niets gericht op de hoogste normen van kwaliteit en daarnaast voldoen wij aan alle eisen van hoogwaardige patiëntenzorg. Wij willen niets liever dan het hebben van een positieve impact op het welzijn van cliënten en daarom staat ons team dagelijks klaar om cliënten te helpen met welke vraag dan ook.

Adviesgesprek

Benieuwd naar hoe wij jouw organisatie of bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van patiëntenzorg? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Vraag gerust om een vrijblijvend adviesgesprek bij een van onze experts door te mailen naar contact@sidekix.nl

JE KLANTCONTACT VOLLEDIG OF GEDEELTELIJK UITBESTEDEN? VRAAG DAN SNEL EEN OFFERTE AAN.

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.