Skip to content
Sidekix Direct Mail Machines

Digital Printing

Bij Sidekix zijn wij gepassioneerd over digitaal printen en streven we naar niets minder dan topkwaliteit. En of het nu gaat om materiaal voor marketingacties, gepersonaliseerde promoties of ander campagnemateriaal voor direct mail: wij drukken alles digitaal. Hierbij vinden wij het belangrijk dat al ons drukwerk niet alleen enorm contrastrijk is, maar wij ook kunnen genieten van milieutechnische voordelen. Dit zijn overigens niet de enige voordelen van digital printing hoor: er zijn er veel meer.

Direct mail iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WHITEPAPER DIRECT MAIL

Direct Mail is een populair marketing tool die ook tussen het online geweld zijn plek in de middelenmix weet te behouden. En terecht, want het gebruik van Direct Mail heeft bewezen een positief effect te hebben op je conversie. Tenminste, als je het goed inzet. Om je hierbij te helpen delen we in deze Whitepaper onze kennis over Direct Mail met jou, zodat jij de juiste handvatten hebt voor het realiseren van de perfecte Direct Mail.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

Whitepaper Direct Mail Sidekix

"WAT IK HEEL PRETTIG VIND AAN SIDEKIX IS HUN OOG VOOR DETAIL EN HUN EXTREME KLANTGERICHTHEID. ZE ONDERSTEUNEN ONS ECHT PERSOONLIJK DOOR ALTIJD MEE TE DENKEN, ALTIJD TOPSERVICE TE LEVEREN.” JOEY JANSSEN, DIRECTOR CUSTOMER EXPERIENCE SWISS SENSE

DE MOGELIJKHEDEN VAN DIGITAL PRINTING

Naast een hoge kwaliteit, bieden wij bij Sidekix ook snelheid en flexibiliteit. Dankzij de mogelijkheden van digitaal printen, kunnen wij goed inspelen op jouw specifieke behoeften. Een bepaalde oplage of een gepersonaliseerde print? Geen probleem. Door ons moderne machinepark kunnen wij dit voor je regelen. Overigens doen wij bij Sidekix niet anders dan ons aanpassen aan jouw bedrijf en jouw behoeftes. Wij zijn niet voor niets jouw ideale sidekick.

Digital printing via Sidekix staat garant voor hoge kwaliteit. Van levendige kleuren tot scherpe details: ieder project wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld, zodat wij altijd aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Zo is digitaal printen perfect wanneer jouw organisatie een logo heeft dat bestaat uit meerdere kleuren of wanneer je een uniek effect of bepaalde soort afwerking wilt. Digitaal printen is niet alleen geschikt voor platte, maar ook voor licht gebogen oppervlakken en plastic materiaal.

ONZE WERKWIJZE

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze werkwijze. We bieden namelijk niet alleen drukwerk aan, maar een complete service. Van het post-klaar maken van een direct mail campagne tot de fulfilment. Met onze focus op klantgerichte oplossingen streven wij naar het behalen van de hoogste kwaliteitsnormen zodat jouw campagne uitblinkt.

Adviesgesprek

Meer weten over digital printing? Of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als marketing fulfilment expert? Wij vertellen je graag meer over de voordelen die samenwerken met ons kent. Samen jouw direct mailcampagne naar een hoger niveau tillen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze experts door te mailen naar contact@sidekix.nl

DIRECT MAIL OFFERTE AANVRAGEN?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.