Skip to content
Sidekix Direct Mail Machines

E-mailmarketing

Als marketing fulfilment bureau met meer dan 15 jaar aan ervaring kennen wij de kracht van een naadloze marketingintegratie als geen ander. Daarom willen wij graag, samen met jou, jouw strategie naar een hoger niveau tillen. Hoe? Door marketing automation en personalisatie te combineren met direct mail en dit juist in te zetten. Wij weten namelijk dat een goede aanpak essentieel is om jouw doelgroep te bereiken én te activeren.

Met e-mailmarketing voeg je een digitaal element toe aan jouw strategie. Door doelgerichte e-mailcampagnes te creëren, verspreid je jouw boodschap niet alleen snel, maar ook kosteneffectief. 

Direct mail iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WHITEPAPER DIRECT MAIL

Direct Mail is een populair marketing tool die ook tussen het online geweld zijn plek in de middelenmix weet te behouden. En terecht, want het gebruik van Direct Mail heeft bewezen een positief effect te hebben op je conversie. Tenminste, als je het goed inzet. Om je hierbij te helpen delen we in deze Whitepaper onze kennis over Direct Mail met jou, zodat jij de juiste handvatten hebt voor het realiseren van de perfecte Direct Mail.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

Whitepaper Direct Mail Sidekix

"WAT IK HEEL PRETTIG VIND AAN SIDEKIX IS HUN OOG VOOR DETAIL EN HUN EXTREME KLANTGERICHTHEID. ZE ONDERSTEUNEN ONS ECHT PERSOONLIJK DOOR ALTIJD MEE TE DENKEN, ALTIJD TOPSERVICE TE LEVEREN.” JOEY JANSSEN, DIRECTOR CUSTOMER EXPERIENCE SWISS SENSE

HYPERPERSONALISATIE

Door de doelgroep te segmenteren, de inhoud te personaliseren, meetbare resultaten te leveren en opvallende en waardevolle content te delen, valt jouw direct mail gegarandeerd op in de vaak overvolle inboxen van jouw doelgroep. Wij zorgen voor hyperpersonalisatie, waarbij iedere e-mail wordt afgestemd op de individuele ontvanger. Om dit te kunnen realiseren, voeren wij A/B testen uit om de effectiviteit continu te kunnen blijven optimaliseren.

Wat e-mailmarketing van Sidekix uniek maakt, naast de personalisatie? Dat wij het belang van meetbaarheid snappen. Met analyses volg je niet alleen de click-to-open rates, maar evalueer je ook de conversies en het gedrag van ontvangers na het openen van de e-mail. Op basis hiervan kun je jouw strategie voortdurend aanpassen en verbeteren. Dit alles gebeurt natuurlijk binnen jouw huisstijl. En dit hoef je niet alleen te doen, geen zorgen. Ook hierin zijn wij graag jouw sidekick. En of het nu gaat om een productlancering, een aanbieding, winactie of andere waardevolle content: door jouw e-mailmarketing aan ons toe te vertrouwen, wordt gegarandeerd het juiste doel bereikt. Daar zorgen wij met alle liefde voor.

DE MOGELIJKHEDEN VAN E-MAILMARKETING

Bij Sidekix weten wij precies wat de perfecte balans is tussen het optimale effect van e-mailmarketing. Wil jij de mogelijkheden van e-mailmarketing ontdekken en ben je benieuwd hoe je dit optimaal kunt inzetten? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die e-mailmarketing biedt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als marketing fulfilment expert met ruim 15 jaar aan ervaring in direct mail zijn wij een belangrijke partner voor velen. Wij regelen met veel plezier de perfecte uitvoering van e-mailmarketing: van uitwerking tot eventuele follow-ups.

Adviesgesprek

Mogen wij jouw ideale sidekick zijn? Of wil je liever eerst kennismaken zodat je precies weet hoe wij jou kunnen helpen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze e-mailmarketing experts door te mailen naar contact@sidekix.nl.

DIRECT MAIL OFFERTE AANVRAGEN?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.