Skip to content
Sidekix: Project Marketing

Webwinkel logistiek

Sidekix, dé specialist in webwinkellogistiek voor ambitieuze ondernemers zoals jij. Als eigenaar van een webshop begrijp je hoe cruciaal het is om een efficiënte en betrouwbare logistieke operatie te hebben. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Sidekix staat klaar om al je logistieke taken uit handen te nemen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je e-commercebedrijf.

Zeker als al een gevestigde naam hebt en je shop groeit flink door, dan zijn uitbestedingsoplossingen voor webwinkellogistiek zeer interessant. Ze zijn volledig schaalbaar en aanpasbaar aan jouw behoeften. Van het inslaan van voorraad en het efficiënt opslaan ervan tot het professioneel verpakken en verzenden van bestellingen, wij regelen het allemaal. Dankzij onze geavanceerde systemen voor voorraadbeheer en orderafhandeling ben je altijd op de hoogte van de status van je orders, inclusief real-time track-and-trace informatie.

E-FULFILMENT iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WHITEPAPER DIRECT TO CONSUMER

Het D2C e-commercelandschap biedt B2B-bedrijven de mogelijkheid om op nieuwe manieren meer uit hun strategie te halen. Benieuwd hoe jij succesvol D2C kunt omarmen binnen je eigen businessmodel? In onze nieuwste whitepaper geven we je de handvatten die je nodig hebt.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

Whitepaper e-fulfilment Sidekix - Praktische tips om je D2C-kanaal te starten!

“HEERLIJK DAT ONZE WENSEN CENTRAAL STAAN EN WE NIET IN DE PROCESSEN VAN DE ANDER WORDEN GEPERST. DAT MAAKT DAT WE MET EEN GERUST GEVOEL HET BELANGRIJKE CONTACT MET DE KLANT KUNNEN UITBESTEDEN.” DAVE VAN DEN BERG, MANAGER KLANTRELATIES VOETBAL INTERNATIONAL (VI)

Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment
Video afspelen over Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment

Slimme planning

Een van de voordelen van samenwerken met Sidekix is dat we streven naar maximale efficiëntie in het hele logistieke proces. Door slimme planning en geoptimaliseerde routes kunnen we niet alleen lagere verzendkosten realiseren, maar ook snellere levertijden garanderen voor jouw klanten. Onze cut-off tijd voor het verwerken van bestellingen is zo ontworpen dat jouw klanten hun producten zo snel mogelijk ontvangen, wat resulteert in tevreden klanten en herhaalde aankopen.

Retourproces

Maar onze diensten gaan verder dan alleen het verzenden van bestellingen. We begrijpen dat retouren een integraal onderdeel zijn van e-commerce en daarom bieden we ook retourverwerking aan. Met onze retourverwerkingsservice zorgen we ervoor dat geretourneerde producten snel en efficiënt worden verwerkt, zodat je voorraad snel weer beschikbaar is voor nieuwe bestellingen.

Bij Sidekix geloven we in het ontzorgen van onze klanten. Daarom bieden we niet alleen uitstekende logistieke diensten, maar ook een persoonlijke service die afgestemd is op jouw specifieke behoeften. Ons team staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen op te lossen.

Warehouse management systeem

Met onze geavanceerde warehouse management systeem  (WMS) en integraties met verschillende marketplaces en marktplaatsen, kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Of je nu verkoopt op Amazon, Bol.com, of je eigen webshop hebt, wij zorgen ervoor dat jouw goederenstroom soepel verloopt en dat je orders snel en nauwkeurig worden verwerkt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor webwinkellogistiek die je helpt bij het optimaliseren van je operationele processen, dan ben je bij Sidekix aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je e-commercebedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

E-FULFILMENT iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.