Skip to content

Laten we beginnen!

Om het plaatje compleet te maken, wij zijn wij?

Wij zijn jouw Sidekick als het gaat om een onderscheidende en professionele uitvoering van jouw marketingcampagnes en webshoplogistiek. Met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een flinke dosis enthousiasme kan jij jouw campagne uitvoering met alle vertrouwen bij Sidekix neerleggen. We bewegen flexibel met jou mee en geen opdracht is ons te gek!

een goede klantenservice is zo belangrijk!

Tegenwoordig betalen consumenten niet alleen voor producten en diensten. Ze betalen ook voor een experience. We bevinden ons in een ware belevingsrevolutie. Dit gepaard met de behoefte naar gemak en ad hoc klantcontact zorgt voor druk bij de klantenservice. Mede door te investeren in een goede klantenservice kan je er voor zorgen dat je de klant een echte experience aanbiedt waardoor zij ook herhaaldelijk terug komen naar jouw bedrijf.

Hoe werkt het?

Marketingfulfilment, of terwijl de uitvoering van jouw marketingcampagne, dat is onze specialiteit.

Van het maken van landingspagina’s en campagneflows tot aan het opslaan, verpakken en verzenden van promotiematerialen of producten. Dit allemaal gecombineerd met het versturen van direct mailings, e-mailings en de complete klantenservice.

Of het nu gaat om winacties, product+ acties, loyaliteitsprogramma’s, retail promoties, grote activatie campagnes of de complete logistieke afhandeling van online bestellingen, op Sidekix kun je rekenen.

Laten we beginnen!

Benieuwd of wij ook jouw idee succesvol kunnen uitvoeren? Laat het ons weten, want wij worden graag uitgedaagd.

Wij voeren namelijk dagelijks opdrachten uit voor partijen zoals KPN, de Postcode Loterij, Swinkels Family Brewers, de VriendenLoterij en vele anderen mooie namen. Niets is ons te gek.

Hulp nodig bij de uitvoering van jouw campagne?

Vul hier je gegevens in: