Skip to content
Sidekix: Project Marketing

Marketing fulfilment

Als expert op het gebied van cashback- en refundacties helpt Sidekix om jouw merk een boost te geven! Met onze innovatieve aanpak helpen we jou om twijfelende kopers over de streep te trekken en tegelijkertijd waardevolle consumentendata te verzamelen voor een nog effectievere marketingstrategie.

Een cashback- of refundactie is de ideale vorm van interactie met jouw merk. Na de aanschaf van een product of dienst ontvangt de koper, tegen inlevering van het aankoopbewijs zoals een factuur of kassabon, geld terug op zijn eigen rekening. Dit niet alleen als blijk van waardering voor de aanschaf, maar ook als directe verkoopimpuls. Het kan mensen net dat laatste duwtje in de rug geven om kennis te maken met een nieuw product of dienst.

Marketing Fulfilment iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Whitepaper Marketing Fulfilment

Iedereen die ooit een (marketing)campagne heeft bedacht, opgezet en/of gerealiseerd weet: hoe goed een idee ook is, zonder een perfecte uitvoering krijg je niet het gewenste resultaat. Veel A-merken werken daarom samen met een Marketing Fulfilment partner. Wat Marketing Fulfilment precies is en wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen, vertellen we je in onze whitepaper over Marketing Fulfilment.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

marketing-fulfilment Whitepaper

"Door de korte lijnen staan alle neuzen dezelfde kant op en daardoor konden we met kwaliteit samen bouwen aan een goede fulfilment van de winnaarscampagnes."
Erik Meininger, Team coördinator Winnaars en Bevestiging Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij.

Consumentendata

Om het geld terug te ontvangen, dient de koper wel de nodige informatie te delen, zoals naam, e-mailadres, huisadres en aankoopgegevens. Hierdoor verrijk je jouw database met interessante consumentendata, waarmee je klantprofielen kunt opbouwen en jouw marketingcampagnes kunt verbeteren.

Multichannel

Cashback-acties zetten jouw merk, product of dienst extra in het zonnetje en verhogen de merkbekendheid. Ze zijn uitermate geschikt voor een multichannel aanpak, zowel online via social media kanalen, de website en andere online marketingcampagnes, als offline met aantrekkelijke promotiematerialen op de winkelvloer.

Validatie en uitbetaling

Bij Sidekix nemen we de complete uitvoering van jouw cashbackcampagne uit handen. Met ons campagnemanagement systeem, onze logistieke fulfilment diensten en onze digitale persen zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering. Dit omvat onder andere de validatie van deelnemers en de daadwerkelijke uitbetalingen van de cashbacks.

Kortom, met de cashback- en refundacties van Sidekix til je jouw merk naar een hoger niveau en trek je meer klanten aan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw marketingdoelen te bereiken met onze professionele aanpak van cashback- en refundacties.

Marketing Fulfilment iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.