Skip to content

Marketing fulfilment

Marketing fulfilment

Het geheel is altijd meer dan de som der delen. Klinkt ouderwets? Misschien, maar dat maakt het niet minder waar. Marketing fulfilment bestaat uit meer activiteiten dan je denkt. Veel meer! Van het verpakken van cadeaus tot loyaltyprogramma’s en van het begeleiden van prijswinnaars tot het verzorgen van events. Maar ook het werven van nieuwe leden, ticketservice, folders versturen, cash-refunds of het updaten van klantgegevens doen we dagelijks met veel plezier voor onze klanten. Voor een campagne of marketingactie kun je al deze activiteiten op een slimme manier met elkaar verbinden om álles eruit te halen wat erin zit. En als je dat op de juiste manier – de Sidekix manier – doet, dan is de impact van je campagne veel meer dan een optelsom van onze activiteiten.


Verdieping

Goede marketing fulfilment of event fulfilment heeft vooral te maken met verdieping in de klantreis en het logisch verbinden van de juiste online en offline contactmomenten. Wanneer deze contactmomenten worden uitgevoerd door verschillende bureaus, is de kans op fouten of ontbrekende informatie groot. Bij Sidekix doen we alles zelf. Maar dan ook echt alles. Echter niet voordat we samen met de opdrachtgever uitvoerig in het proces zijn gedoken. We richten een logische campagneflow in, die alle noodzakelijke online en offline activiteiten in de juiste volgorde zet én op elkaar afstemt.

Alles onder één dak

De coördinatie, communicatie en controle over de uitvoering van je campagne of event ligt bij ons. Daar hoef je niet naar om te kijken. Je hoeft dus ook niet na te denken over inkoop, retouren, klantvragen, ticketservice, cash-refunds en ga zo maar door. Heb je vragen, wil je weten wat de response van je campagne is of loop je tegen problemen aan? Sidekix is altijd je aanspreekpunt en kan al je vragen over marketing fulfilment beantwoorden. Met één telefoontje ben je helemaal op de hoogte.

"Door de korte lijnen staan alle neuzen dezelfde kant op en daar konden we met kwaliteit samen bouwen aan een goede fulfilment van de winnaarscampagnes."
Erik Meininger, Team coördinator Winnaars en Bevestiging Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij.

Whitepaper Marketing Fulfilment

Iedereen die ooit een (marketing)campagne heeft bedacht, opgezet en/of gerealiseerd weet: hoe goed een idee ook is, zonder een perfecte uitvoering krijg je niet het gewenste resultaat. Veel A-merken werken daarom samen met een Marketing Fulfilment partner. Wat Marketing Fulfilment precies is en wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen, vertellen we je in onze whitepaper over Marketing Fulfilment.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

Innovatie

Omdat veel uiteenlopende opdrachtgevers bij ons komen voor het oplossen van allerlei uitdagingen, passen we graag nieuwe innovatieve technologieën toe. Deze best practices zetten we dan ook regelmatig in als we daarmee een beter resultaat kunnen bereiken. Niet alleen omdat we daarmee campagnefulfilment naar een hoger niveau brengen, maar ook omdat we de lat hoog leggen voor onszelf. Dat houdt ons als sidekick scherp en het biedt meer mogelijkheden voor onze opdrachtgevers.

Marketing Fulfilment iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.