Skip to content

De nieuwe Sidekix Buspackers

De afgelopen maanden hebben onze collega’s van productie hard gewerkt en gebouwd aan twee nieuwe machine; de Buspackers. Deze volautomatische machines kunnen ieder tot wel 6.400 brievenbuspakketten per dag verwerken en verzendklaar maken. Geen overbodige luxe voor Sidekix, want met gemiddeld 7.500.000 brievenbuspakketten die per jaar het magazijn van Sidekix verlaten, zijn de Buspackers een essentiële toevoeging aan ons machinepark.

De eerste in zijn soort

De Buspackers zijn gebouwd met de kennis en kracht van drie verschillende machineleveranciers. Eén van de machines is zelfs extra bijzonder. Bij Sidekix krijgen we regelmatig orders die een speciaal soort brievenbuspakket vereisen. De doos voor dit soort orders heeft Sidekix laten ontwerpen om verspilling van karton tegen te gaan en duurzaam te kunnen verzenden. Buspacker 1 is speciaal afgesteld om deze dozen goed te verwerken, waardoor de betreffende orders foutloos en snel kunnen worden volbracht. Het maakt de machine uniek in zijn soort en zelfs de eerste in de wereld die volgens deze procedure werkt.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.